Ditt trygga val av luftvärmepump i Katrineholm

Välkommen till oss på Sörmlands Värmepumpar AB – en pålitlig expert på värmepumpar i Katrineholm. När du väljer oss får du en engagerad partner hela vägen, från första kontakt till färdig installation. Du behöver inte vara expert på värmepumpar – luta dig tillbaka och låt oss ta hand om allt!

Vi erbjuder professionell installation av värmepumpar för företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Södermanland. Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt inledande möte, eller om du har frågor om vår verksamhet.

Våra luftvärmepumpar

Här ser du våra pålitliga bästsäljare

Ta hjälp av erfarna installatörer

För att installera en värmepump krävs behöriga tekniker. Att försöka själv är inte bara mot gällande bestämmelser, det kan också resultera i ödesdigra och minst sagt kostsamma misstag. Det finns många andra fördelar med att låta en erfaren tekniker sköta jobbet, bland annat får du en garanti på att arbetet blir korrekt utfört, vilket förlänger pumpens livslängd och utgör en trygghet för dig som kund.

Alla våra medarbetare är utbildade kyltekniker, med lång branscherfarenhet. Innan vi inleder installationen kommer vi på ett hembesök för att granska dina förutsättningar och förväntningar. Detta är givetvis kostnadsfritt.

Luftvärmepumpar Katrineholm
värmepump, luftvärmepump

Uppvärmning som är snäll mot plånboken

Att välja en luftvärmepump för din fastighet i Katrineholm, är en ekonomisk besparing. Värmepumpar kan hjälpa till med att reducera dina uppvärmningskostnader med 60-80%, under förutsättningen att installationen är korrekt utförd.

Värmepumpen ska vara rätt placerad och installerad för att detta ska ske, något vi ser till att den är. Många ser det som en investering, en engångskostnad som under relativt kort tid sparar in de pengar du har spenderat.

Att välja rätt värmepump

Vi strävar efter att alltid erbjuda den optimala värmepumpen för varje kund. Genom att noggrant analysera geologiska förhållanden, planlösning och fastighetens förutsättningar kan vi komma fram till en effektiv lösning.

Att välja rätt värmepump är inte en enkel sak, då det finns en mängd olika modeller, storlekar och aktörer på marknaden. Här hjälper vi er gärna med guidning till det optimala valet, som passar plånboken såväl som era behov av uppvärmning.

Minska kostnaderna på ett klimatsmart sätt

Våra luftvärmepumpar är inte bara kostnadseffektiva, de utgör också ett klimatsmart val genom sitt utnyttjande av solenergi. Genom att omvandla solenergi som lagras i luft, mark, vatten eller berg minskas dina uppvärmningskostnader samtidigt som du bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Svalkar på sommaren & värmer på vintern

En betydande fördel är att våra moderna värmepumpar skapar ett behagligt inomhusklimat, oavsett årstid. Under vintern värmer de onekligen mycket effektivt och på sommaren fungerar de som AC. Du kan enkelt styra pumparna via wifi och mobilapp, vilket gör det möjligt att justera temperaturen efter dina önskemål. För dig som gillar flexibilitet är våra värmepumpar ett bra alternativ. Hör av dig vid frågor om vad för funktioner som inkluderas i varje modell.

Exempel på luftvärmepumpar:

Toshiba Haori

Denna modell kombinerar estetik med funktionalitet på ett effektivt sätt. Den är visuellt tilltalande och kompromissar inte med prestanda eller smarta funktioner.

Toshiba Daiseikai

Denna värmepump är utrustad med inbyggt wifi och fungerar optimalt oavsett årstid, vare sig det är bitande köld eller stekande hetta. Den är både högkvalitativ och ett bra val långsiktigt.

Panasonic TZ25

Denna värmepump är både energieffektiv och mycket tyst, vilket gör den till en diskret men kraftfull lösning. Pumpen består av en enhet inomhus och en utomhus.