Luftvärmepump i Norrköping – kundanpassade lösningar

Välkommen till oss på Sörmlands Värmepumpar AB – din pålitliga expert på värmepumpar i Norrköping. Vi erbjuder professionell installation av värmepumpar för företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Norrköping och hela Södermanland.

När du väljer oss får du en dedikerad partner från första kontakt till avslutad installation. Vi förväntar oss inte att du ska ha full koll på allt som har med värmepumpar att göra. Luta dig helt enkelt tillbaka och låt oss leverera en heltäckande lösning.

Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt inledande möte!

Våra luftvärmepumpar

Kolla in våra pålitliga bästsäljare

Hur väljer du rätt värmepump?

Vårt mål är att alltid erbjuda den perfekta värmepumpen för varje kund. Genom att undersöka geologiska förhållanden och fastighetens specifika behov, säkerställer vi att du får en så bra lösning som möjligt. Våra kyltekniker och installatörer är certifierade, vilket garanterar högsta möjliga effektivitet och lång livslängd på din installation.

Såklart lämnar vi alltid garantier på våra installationer, vilket utgör en extra trygghet för dig som kund. Skulle komplikationer uppstå, mot all förmodan, är service aldrig långt borta.

Luftvärmepump Norrköping
värmepump, luftvärmepump

Installatörer med rätt kompetens

Behöriga tekniker krävs för att installera en värmepump, så enkelt är det. Som privatperson får du enligt dagens regleringar inte försöka dig på arbetet på egen hand, om det involverar ett köldmedium.

Utöver detta finns det många fördelar med att låta någon erfaren ta hand om projektet. Garantin på att det utförs på rätt sätt, innebär att pumpen får en längre livslängd och inte lika lätt riskerar att gå sönder.

Kostnadseffektiv uppvärmning

Varför välja oss för att installera en luftvärmepump i Norrköping? Ett väldigt starkt argument till detta är att det är ett val som kan spara dig enorma pengar vad gäller uppvärmning.

En av de mest övertygande argumenten till att välja en värmepump till din fastighet i Norrköping, är kostnaderna. En värmepump är ett ekonomiskt val som kan minska dina uppvärmningskostnader avsevärt – med upp till 80%. Detta kräver en korrekt installation, rätt placering och förutsättningar. Det är en investering med en engångskostnad, men som gör att du snabbt sparar in pengarna du tjänat.

Hållbar energi

Våra värmepumpar använder solenergi för att värma ditt hem på ett miljövänligt sätt. Värmepumpen fungerar genom att omvandla solenergi lagrad i luft, mark, vatten eller berg, vilket effektivt reducerar dina uppvärmningskostnader samtidigt som du gör klimatet en tjänst.

Komfortabelt inomhusklimat året runt

Våra modernt utformade värmepumpar ger ett behagligt inomhusklimat oavsett årstid. Vare sig det är sommar eller vinter kan luftvärmepumpen värma när det är kallt, samt agera AC när det är varmt. Pumparna styrs enkelt via wifi och mobilapp, vilket gör att du smidigt kan reglera temperaturen precis som du vill.

Här är några exempel på luftvärmepumpar vi rekommenderar:

Toshiba Haori

Den stora fördelen med denna modell är att den effektivt kombinerar estetik med funktionalitet. Den är snygg, samtidigt som den inte gör avkall på prestanda och smarta funktioner. Fungerar året om.

Toshiba Daiseikai

Denna värmepump har fördelaktigt nog finesser, som inbyggt wifi och optimal funktion året om, oavsett hur kallt eller varmt det blir. Kvalitet och långsiktighet, kort sagt.

Panasonic TZ25

Denna värmepump är energieffektiv och mycket tyst, vilket gör den till en diskret värmepump. Pumpen består av en enhet inomhus och en utomhus.