Värmepump Huddinge – sänk dina värmekostnader

Vi är ett företag som installerar, underhåller och servar värmepumpar för företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner i Huddinge. Kontakta oss för att beställa en värmepump eller för att boka in ett första möte!

Våra värmepumpar

Kolla in våra bästsäljare

Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump

Har du problem med höga kostnader för uppvärmning och energi? I så fall kan det vara läge att investera i en värmepump. En värmepump kan – rätt installerad, rätt dimensionerad och rätt projekterad – innebära att du sänker dina årliga värmekostnader med närmare 80 %.

En värmepump omvandlar energi från solen som finns lagrad till värme i huset. Det kan innebära att man tar tillvara energi lagrad i bergvärme, i jordvärme, i sjövärme eller exempelvis luftvärme.

Vilken typ av värmepump som bäst lämpar sig hemma hos dig är en fråga som rör dels din budget, dels dina behov av uppvärmning, dels hur fastigheten/villan ser ut och dels också de geologiska förutsättningarna i området. Vi hjälper dig gärna med en gedigen undersökning och med ett bra val av värmepump i Huddinge.

Värmepump Huddinge vinter
värmepump

Professionell installation och service

Vi arbetar alltid nära våra kunder och är gärna med hela vägen från planering fram till den slutliga besiktningen av hur värmepumpen fungerar. Installationen sköts av behöriga installatörer med god vana av värmepumpar.

Vi står även redo att hjälpa dig i framtiden genom att utföra den nödvändiga servicen som förlänger pumpens livslängd. Service är en absolut nödvändighet för att ge en värmepump den långa livslängd som du förväntar dig.

Fördelar med en värmepump i Huddinge

Vilka fördelar finns då med att välja att investera i en värmepump? Det finns flera stycken och här nedan kommer några av dessa – enligt följande:

  • Sänker kostnaderna. En värmepump kan sänka kostnaderna för uppvärmning med närmare 80%.
  • Bra för miljön. En värmepump hämtar energi från solen och det innebär att det också handlar om rakt igenom grön energi som är bra för klimat och miljö.
  • Enkel drift. Moderna värmepumpar låter nästan ingenting och är dessutom väldigt enkla att driva. Med enkla knapptryck – eller en app i telefonen – kan du reglera värmen och skapa en behaglig temperatur inomhus.

En värmepump ger svalka på sommaren

En stor fördel med en värmepump är att den ger dig en skön och behaglig värme inomhus – som dessutom är enkel att reglera. Även under sommaren så kan man emellertid också dra nytta av pumpen.

Genom att ställa om den så kan den ge svalka och fungera som AC. En het sommardag behöver inte följa med dig hem: med rätt värmepump i Huddinge så får du en sval och skön bostad. Många värmepumpar kommer med inbyggd wifi och det gör att man kan reglera temperaturen med mobilen. Varför mötas av en kall bostad efter semestern?

Erkända leverantörer av värmepumpar

Vi samarbetar enbart med det största leverantörerna av värmepumpar. Mitsubishi, Panasonic, Toshiba och Daikin är några av dessa. Anledningen är enkel: de levererar värmepumpar av absolut högsta kvalitet.

För dig som kund innebär det en överlägsen effekt, en pump med lång livslängd och en värmepump i Huddinge som är enkel att styra. Med hjälp av vår installation garanteras du en lösning som håller i det långa loppet.

Här är några exempel på produkter vi rekommenderar:

Toshiba Shorai Edge

Japansk ingenjörskonst på absolut högsta nivå. Med Toshiba Shorai Edge får du en värmepump som är tystgående, som har hög energiklass och som dessutom är snygg att titta på. Kommer i två storlekar och två olika färger – och kan användas i både villor och i större fastigheter.

Panasonic Flagship HZ25

En värmepump som håller dig varm under en kall vintermorgon – och som ger dig svalka under en het sommardag. En mångsidig värmepump som dessutom bidrar – genom unik teknologi – till en ren och fräsch luft.

Panasonic CZ25

En perfekt lösning för exempelvis fritidshuset, garaget eller för Attefallshuset. Med god effekt får du en sömfri uppvärmning som enkelt kan reglera efter behov. 25 minusgrader? Inga problem. Den här värmepumpen ger dig skön värme oavsett!