Värmepump Nyköping – anlita oss för installationen

Välkommen till Sörmlands Värmepumpar AB – experten på värmepumpar i Nyköping. Vi är ett företag som erbjuder professionell installation av värmepumpar i hela Sörmland och som vänder oss till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner.

Väljer du oss garanteras du en engagerad partner som är med dig från start till mål. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt första möte och ser till att du snart kan börja dra nytta av den värmepump du väljer!

Våra värmepumpar

Kolla in våra pålitliga bästsäljare

Vi hjälper dig att välja värmepump i Nyköping

Vårt mål är att alltid hitta rätt värmepump till våra kunder. Genom en undersökning av de geologiska förutsättningarna, genom att se över fastighetens uppbyggnad och planlösning och genom att se hur dina behov ser ut så kan vi hitta den optimala pumpen för just dig.

Samtliga anställda hos oss är certifierade kyltekniker och installatörer och det garanterar dig bästa tänkbara effekt på din värmepump i Nyköping – samtidigt som den också får en lång livslängd. Givetvis så lämnar vi också garanti på våra installationer.

Värmepump Nyköping
värmepump

Viktigt med rätt kunskaper

Att installera en värmepump kräver behörighet. Du som privatperson får inte på egen hand installera din värmepump i Nyköping om det inkluderar hantering av köldmedium.

Utöver lagkravet finns emellertid också andra stora fördelar med att välja oss för en installation. Dels så ser vi till att optimera effekten genom rätt placering och dels så ser vi till att utföra installationen på ett sätt som ger pumpen en längre livslängd. Väljer du oss så kan vi även åta oss framtida service, vilket är en absolut nödvändighet för en längre livslängd och en optimal effekt.

Spara pengar med en värmepump

Varför välja en värmepump i Nyköping? Ett väldigt starkt argument till detta är att det är ett val som kan spara dig enorma pengar vad gäller uppvärmning.

Med rätt installation, rätt placering och med optimala förutsättningar i övrigt så kan en värmepump sänka dina årliga kostnader för uppvärmning med mellan 60-80 %. Det handlar dessutom om en investering som börjar betala av sig redan från dag ett. Kort sagt: en värmepump kommer att ge dig en massa pengar över till annat.

Ett behaglig inomhusklimat – året om

En modern värmepump ger dig ett skönt och behagligt inomhusklimat – oavsett om det är sommar eller vinter. Tidigare modeller fungerade under vintertid och gav värme då det var kallt ute. Numera så kan man ställa om en värmepump för att ge svalka under sommaren – på samma sätt som en AC.

Detta gör att du oavsett årstid och oavsett om det är stekande hett eller bitande kallt ute alltid kan reglera temperaturen för att passa dina behov. En modern värmepump kan dessutom, i många fall, kopplas upp mot wifi och styras via mobilen.

Grön energi som är bra för klimat och miljö

En stor fördel med en värmepump är att den värmer upp ditt hem på ett miljövänlig sätt. Det handlar om rakt igenom grön energi där värmepumpen omvandlar lagrad solenergi till värme för bostaden. Det kan handla om solenergi från luften, från jorden, från vatten eller exempelvis från berggrunden.

En värmepump bidrar i allra högsta grad till att du kraftigt kan reducera dina negativa avtryck på miljön och bidra till en lite bättre värld. Samtidigt som du sparar pengar.

Här är några exempel på värmepumpar vi rekommenderar:

Toshiba Haori

En värmepump som gör att du slipper välja mellan estetik och funktion. Med Toshiba Haori får du en effektfull och snygg värmepump som kommer med en massa smarta funktioner för att förenkla din vardag.

Toshiba Daiseikai

Kvalitet, hållbarhet och överlägsen effekt. Med Toshiba Daiseikai får du allt detta i ett och samma paket. Denna värmepump har inbyggt wifi och fungerar året om – från den kallaste vinterdagen till den heta sommaren.

Panasonic TZ25

Njut av en energisnål värmepump som dessutom är väldigt tystlåten. Består av två enheter – en inomhus och en utomhus – som tillsammans arbetar för att ge dig en skön och behaglig inomhustemperatur och för att minska dina uppvärmningskostnader.


Luftvärmepump Nyköping – Garantier och certifikat

Vi på Sörmlands Värmepumpar är en certifierad aktör på marknaden, vilket utgör en trygghet för dig som kund, såväl som stolthet för oss. Incert AB, som vi är certifierade enligt, är ett certifieringsorgan som bedriver person- och företagscertifiering. Utöver detta har vi även ett certifikat för F-gaser.

Att anlita en oseriös aktör för installationen, som inte är behörig, kan verka attraktivt av ekonomiska skäl, men är inte hållbart ur ett långsiktigt perspektiv. Utan garantier för att installationen är branschmässigt utförd kan det minst sagt bli jobbigt om komplikationer uppstår. Som en ytterligare trygghet för dig som kund lämnar vi 5 års garanti på installationen såväl som värmepumpen. Skulle något mot all förmodan gå fel åtgärdar vi detta direkt.

Hembesök i Sörmland, Stockholm och Mälardalen

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök! Vi diskuterar förutsättningar och vi lyssnar lyhört på era förväntningar och önskemål. Vi kommer med rekommendationer och förklarar hur luftvärmepumpen fungerar, om så önskas.

Vi riktar våra tjänster till privatpersoner, företag och andra organisationer. Oavsett om det gäller en villa, ett radhus, ett kontor eller ett lägenhetshus har vi en lösning! Hör av dig för att ta del av en offert. Vi har fasta priser på alla våra produkter.