Värmepump Södertälje – vi hjälper dig hela vägen

Har du funderat på att skaffa en värmepump i Södertälje? Sörmlands Värmepumpar AB har lång erfarenhet av att installera värmepumpar och vi gör detta hos företag, fastighetsägare, BRF:er och hos privatpersoner.

Vi erbjuder kompletta lösningar där allt från planering, rådgivning, installation och framtida service inkluderas i priset. Vi ger givetvis även garanti på de installationer vi utför – och detta i kombination med garantin från leverantören ger dig den trygghet du behöver.

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen!

Våra värmepumpar

Kolla in våra effektiva bästsäljare

Sänk dina kostnader med rätt värmepump

Det finns många fördelar med att installera en värmepump i hemmet. Två av de största handlar om att du dels kan sänka dina kostnader för uppvärmning och energi – och dels göra detta och samtidigt också bidra till en bättre miljö.

En värmepump omvandlar lagrad solenergi till uppvärmning och det innebär att man också tar energi från en aldrig sinande källa. Det kan handla om bergvärme, om luftvärme, om sjövärme eller om jordvärme – en värmepump finns för alla dessa källor.

Kostnaderna kan, med rätt projektering och med rätt installation av en värmepump, sänkas med närmare 80%. Det handlar i slutändan om en rejäl investering som dessutom lönar sig redan från dag ett.

Värmepump Södertälje, vinterbild
värmepump

Vi hjälper dig med valet av värmepump i Södertälje

Vi samarbetar med större och erkända leverantörer av värmepumpar – Mitsubishi, Toshiba och exempelvis Panasonic – och detta av en enkel anledning: de håller absolut världsklass gällande både effekt, hållbarhet och sett till den enkla driften.

Att välja värmepump handlar emellertid också om att anpassa valet efter hur det egna hemmet ser ut, efter vilka behov man har samt efter hur de geologiska förutsättningarna ser ut. Vi är experter på dessa frågor och kan hjälpa dig fram till ett riktigt bra val.

Service och reparation av värmepump

Våra behöriga installatörer kan erbjuda professionell hjälp med alla typer av värmepumpar. Detta gäller även i framtiden. En modern värmepump har en livslängd som sträcker sig mot – och över – 20 år.

För att detta ska ske så blir emellertid också regelbunden service och underhåll en viktig faktor. Vi erbjuder kompletta lösningar vad gäller service och ser till att serviceavtalet följs till punkt och pricka.

Har din värmepump i Södertälje gått sönder så kan du med fördel kontakta oss för en inspektion. Vi kan reparera värmepumpar, men ger samtidigt en ärlig bild över kostnaden. I vissa fall kan det vara bättre och mer prisvärt att investera i en ny pump.

Behaglig temperatur inomhus – oavsett årstid

De flesta är medvetna om att moderna värmepumpar ger ett riktigt skönt och behagligt inomhusklimat i samband med vintern. Det är riktigt kallt ute, men på insidan av huset ser din värmepump i Södertälje till att temperaturen ligger på en skön nivå. Något som du dessutom kan reglera på ett enkelt sätt.

Få är dock medvetna om att samma sak kan göras under sommaren. Med en enkel omställning kan du som villaägare förvandla din värmepump till en AC som ger dig svalka och en behaglig temperatur då det är riktigt hett utomhus. Glöm det där med fläktar!

Goda referenser och nöjda kunder

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vår långa vana och erfarenhet av värmepumpar och installationer av sådana har gett oss en massa nöjda kunder som fungerar som referenser till oss. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa. Det ger dig en större säkerhet och en trygghet i att vi är ett företag att lita på.

Vår verksamhet bygger på att skapa mervärden till våra kunder och att de ska välja oss även i framtiden. Med hårt jobb, skräddarsydda lösningar, perfekt service och bra priser så når vi detta. Vi hoppas att även du blir en av våra nöjda kunder i framtiden!

Här är några exempel på värmepumpar vi rekommenderar:

Panasonic HZ25

Utöver en perfekt effekt, ett läckert utseende och en lång livslängd så ger denna värmepump även en renare luft. Detta tack vare en unik teknologi som förebygger fukt och mögelskador i hemmet. Denna värmepump har även inbyggt wifi.

Toshiba Seyia Nordic

En nätt och elegant värmepump som ger både värme under vintern – och svalka under sommaren. Framtagen för vårt nordiska klimat och klarar av även den kallaste vinterdagen.

Mitsubishi Yuka Golvmodell

En golvstående värmepump som ger överlägsen effekt både vad gäller värme och svalka. Medkommer gör en fjärrkontroll som gör det enkelt för dig att reglera temperaturen efter dina behov.